Forfatter og moromann Magnus Jackson Krogh med den kritikerroste forestillingen «En kveld med Magnus»

Dato

28.aug.2021
Expired!

Nå kommer forfatter og moromann Magnus Jackson Krogh til Måløy med den kritikerroste forestillingen «EN KVELD MED MAGNUS». En av Norges mest kjente ansikt i sosiale medier kommer til Nordfjordhallen for å prate om livet – på godt og vondt.

Dersom du har sett «SAMTALEN» og «FÆRDI SNAKKA» vet du hva du har i vente. I denne forestillingen dykker Magnus dypere inn i sitt eget liv – til inspirasjon og latter for publikum.

Magnus Jackson Krogh slo igjennom med boken «ADHD: MIN VERSTE FIENDE OG BESTE VENN», og med flere bokutgivelser, virale videoer og det populære foredragsshowet «SAMTALEN» har han blitt et fast inventar på scener og kulturhus rundt omkring i landet. Han er også kjent for sine barnebøker og har skrevet seg inn i litteraturhistorien med barnebokhelten «TURBO TORE».

Det som begynte som en engangs-happening har blitt så ettertraktet at Magnus nå reiser rundt med showene sine i hele Norge. Magnus har med en egen programleder, forteller sterke historier og tar publikum med på en reise i livet på godt og vondt. Tematikken i samtalene tar for seg ensomhet, angst, drømmer, selvrealisering og angsfordriving.

Med ny bok på trappen er Magnus hyperaktuell med tematikken selvmordstanker og «jævelungen- som voksen».

Dette blir en kveld utenom det vanlige. Du vil ikke angre på at du tok turen.

Billetter kjøper du enten her på eBillett eller på servicetorget i Måløy. Ved større grupper kan dere sende mail til nordfjordhallen@kinn.kommune.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *