Deilig er jorden

Dato

06.des.2021
Expired!

Tid

19:00 - 20:30

Når snøen legger seg på den kalde jorden og lyser opp våre mørke vinterkvelder, da er det veldig snart jul og tid for god musikk. Å vandre inn i et kirkerom, sige ned i benkene og la julefreden senke seg, å oppleve at vakre toner tar deg tilbake til gode minner, skaper nye eller simpelthen gir deg en varm følelse av fellesskap og ekte musikkglede, det er noe å se fram til hvert eneste år.

Rein Alexander og Anita Skorgan har i årevis bergtatt fullsatte kirker før jul med julekonserten «Deilig er Jorden», og 2021 er intet unntak. De norske sangskattene har tidligere hatt med gode artistkollegaer på turné, og i år blir det gjensyn med sanger og skuespiller Christine Guldbrandsen, felespiller og vokalist Marie Klåpbakken, gitarist og vokalist Torbjørn Økland (Vamp m.fl), samt kapellmester og pianist Petter Anthon Næss. Ny i gjengen er perkusjonist Christian Svensson.

Denne rause konserten vil by på alt fra klassiske utenlandske juletoner til kjente, kjære norske julesanger. Veldig ofte får man høre akkurat den sangen som gir en etterlengtet julestemning, fra God Rest Ye Merry Gentlemen til Det lyser i stille Grender, vakre O’ helga Natt og Deilig er Jordens vidløftige allsang.

Velkommen til en varm og inkluderende konsertopplevelse før jul med «Deilig er Jorden» !

Billetter kjøper du enten på eBillett «Måløy Kino og Kultur» eller på servicetorget i Måløy. Større bestillinger og bedrifter som ønsker faktura, send oss gjerne en mail til nordfjordhallen@kinn.kommune.no

Detaljer

Sted

Nordfjordhallen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *