Måløy Musikklag: Dansegalla 2024

Dato

02.mar.2024
Expired!

Tid

19:00

Velkommen til Dansegalla 2024 i Samfunnshallen med Måløy Musikklag!

I over to tiår har Måløy musikklag brakt magien til scenen med sitt forrykende dinnershow, «Dansegalla». I 2024 er vi klare til å ta dere med på en uforglemmelig reise gjennom musikkens rike igjen.

En kveld med lokal stolthet

Dansegalla er ikke bare et show, det er en feiring av vårt fantastiske lokalsamfunn. Med en imponerende samling av lokale solister, musikere, korps og komp, gir vi deg et show som hyller talentet og mangfoldet som blomstrer i våre egne rekker.

Musikalsk mangfold

Fra hjertevarmende ballader til fengende rytmer, byr Dansegallaen på en variert musikalsk opplevelse. Våre lokale artister leverer forestillingen med lidenskap, og hvert nummer er nøye kuratert for å berøre sjelen og få føttene til å tråkke i takt.

Skap minner

Dansegalla er ikke bare en konsert; det er en opplevelse som vil etterlate deg med minner for livet. Inviter familie og venner, dans under stjernelyset og skap øyeblikk som vil bli snakket om lenge etter at tonene har forstummet.

Billettene er i salg nå! Ikke gå glipp av å være en del av denne årlige tradisjonen. Sikre deg billettene dine nå og bli med på Dansegalla 2024 – en kveld fylt med musikk, fellesskap og lokale stolthet! Bordreservasjon gjør du på Classics i Måløy på telefon +47 57 85 08 00 eller oppmøte i butikken, gate 1 65, 6700 MÅLØY.

Ta del i feiringen og vær med på å gjøre Dansegalla 2024 til en begivenhet du vil huske. Vi gleder oss til å dele denne magiske kvelden med dere alle!